dijous, 20 de maig del 2010

Tracks del Diable


Ara una setmana després de fer els Tracks del Diable, els records son menys intensos, menys clars.

Sort que per el detall de les dades l’amic Xavi va fer la crònica diàriament amb la descripció del recorregut i les diferents experiències remarcables. No val la pena que ho torni a escriure, així que el link es: http://experiencienciesenmtb.blogspot.com/2010/05/tracks-del-diable-3part.html

He de dir que a nivell físic no vaig experimentar cap problema el que sempre és important, únicament la meva espatlla esquerra el darrer dia començava a indicar-me insistentment que volia repòs. La resta cansament normal per els quilòmetres i el desnivell, que sumat amb el fang feien que els quilòmetres fossin més durs que de normal.

La prova d’això es que a la sortida del passat diumenge el ritme va esser molt suau i que en el moment de fer alguna apretada encara podia sentir les cames mes pesades de l’habitual.



Ara queden coses per fer com ara el manteniment de la bike, que de moment només ha estat rentada per tal de treure-li el fang acumulat. Ara farà falta veure que tal estan els rodaments i altres components molt castigats pel fang.

Ara de moment he iniciat manteniment a la Maverick que desprès de temps de bon funcionament havia començat a fer algun soroll. Ahir un cop tot desmuntat els dos coixinets inferiors del bloc articulat del sistema Monolink estaven clavats, per tant es normal que es queixés. Un canvi de coixinets l’ha de deixar com nova, un cop feta aquesta miraré la Ibis.

Poso el vídeo del recorregut dels Tracks de Diable, així refresquem els records.

http://www.youtube.com/watch?v=sIN8zoKq11Q


3 comentaris:

  1. Ratrasse, que maca es la Ibis neta, et felicito pel montatge del vídeo, tant la música com les imatges, porten bons records de la sortida. Ja es pot preparar la següent, els Tracks del diable ja son Historia.

    ResponElimina
  2. Crec que el video reflexa la realitat que varem viure durant els tres dies.
    Encara que no ho sembli, bones vistes, bona grabació des de diferents punts, excel·lent la funció del càmera.

    ResponElimina
  3. Celebro que us agradi, serà qüestió de fer-ne mes de videos.
    Es clar que cal fer sortides per poder filmar!!!

    ResponElimina