dimecres, 5 de maig del 2010

Sol, vent, pluja, vent, pluja,…

Aquesta ha estat la dinàmica de la sortida d’aquesta tarda, de fet l’home del temps diria ”núvols, clarianes i ruixats aïllats”. Avui érem en Xavi i jo, en Miquel tenia torn de tarda. Hem iniciat el recorregut cap a la zona on ens ha semblat menys probable que plogués, així que direcció Sant Martí Vell i cap els Àngels. Feia temps, molt de temps que no travessava la riera tant plena, de fet corria aigua per tot arreu, petits rierols solcaven els camins i feien que la sortida tingues un punt especial. Avui hem provat de seguir un recorregut amb el GPS, així que en Xavi ha carregat la ruta que va fer diumenge, que coincidia amb el camí que estàvem fent i hem mirat de seguir-la. La veritat que amb el Garmin Edge 705 la cosa es fàcil, ja que a banda de poder visualitzar el mapa, a cada variació de direcció el GPS pita i et mostra en una imatge que has de fer, així no et pots perdre.

Al cap de poc hem hagut de posar-nos l’impermeable que ja ens ha acompanyat fins el final de la ruta. Episodis de pluja suau, forta, aturada, gotes, inici de tempesta, parar,... en fi distret d’allò mes. Un cop als Àngels hem iniciat el descens pel camí de anar a peu, hem seguit un tros per la pista de Montnegre per tornar mer tard a la carretera dels Àngels, camí de a peu i direcció a Sant Miquel passant per l’escon. Prop de Sant Miquel pluja mes intensa i constant, per tant decidim baixar en direcció a Joià i d’allì cap a Bordils en total 29 km i +767 de desnivell.

Tot suma, fins i tot quan pedales plovent, cal extremar les precaucions tant al frenat com al pedalar sobre fang, pedra o arrels, així com també al travessar bases, que algun ensurt m’han donat.

1 comentari:

  1. Crec que ha estat un presagi del que ens espera, bona foto la IBIS així plena de fang, el DIABLE ens tornarà més forts, potser més cansats, segur, però la ruta d'avui només ha estat dues hores, la setmana vinent seran moltes més sota la pluja, ni les papelines seran suficients.

    Els DIABLES ens venceran o els vencerem nosaltres a ells?

    ResponElimina