dissabte, 22 de maig del 2010

Rodant de nou amb 29er


Les dues sortides d’aquesta setmana fins el moment les he fer amb la Niner EMD, que si la sumen a la del diumenge passat ja sumen 3 sortides 29er seguides.

Es curiós que aquest cop sembla com si em costés més fer rodar la 29, de fet el diumenge vaig atribuir-ho al cansament dels Tracks, però dijous la cosa ja hauria d’haver estat be, la veritat però es que vaig tardar entre 10 i 15 km a agafar el ritme bo. Ahir la sortida amb en Marcos ja va anar millor, cansament quant tocava i prou, i es que en Marcos ja ho sabem que li agrada apretar i a la mes mínima...

La sortida d’ahir una part de la pedalada de Vilablareix, amb bones pujades, un total de 28km i +706 m. de desnivell, la volta es va escurçar per una molèstia que va patir el company de ruta a un dels seus bessons, però ja va estar prou be.

De fet en els últims 30 dies he fet un total de 655 km amb + 16300 m de desnivell a una mitjana de 13,4 km/h que no està gens malament, de fet crec que hem costarà superar aquest límit en 30 dies.

3 comentaris:

  1. El superar la xifra que et marques només es qüestió de tornar a fer una altre sortida de 3-4 dies i de ben segur que l'iguales o superes, ara bé sortint només 3 dies per setmana és dificil, tant per tú com per tots nosaltres.

    Pots aprofitar les vacances d'estiu per intentar superar-ho, de fet en quinze dies a 30 km/dia ja e tindras 450, llavors en que surtis més o menys, superat, fàcil no?.

    ResponElimina
  2. Dit així sembla fàcil, serà qüestió de mirar de fer-ho, però si no es amb alguna sortida llarga ho veig malament.

    ResponElimina
  3. No es per res però he quedat sensa aler quan he vist el video dels tracks penjat a una web, a un espai que no es el nostre, suposo que ja t'han demanat permis i a més jo no he cedit els meus drets d'imatge.

    Ho hauré de denunciar, no sé on però s'ha trencat la llibertat de drets d'imatge, i qui té un contracte l'ha de respectar.

    ResponElimina