diumenge, 1 de juny del 2014

Resum del mes de maig

Ja s'ha acabat el mes de maig, el darrer mes complert per poder preparar l'AVSR 2014, un més en el que havia de treballar el desnivell més alt possible per els km recorreguts per tal d'estar preparat per fer millor el que més em costa: les pujades.

Al final les dues darreres setmanes no han estat massa intenses pel que fa a bike, la darrera marcada per la pluja, que tarda rera tarda s'entestava en fer-me quedar a casa, i així ni la sortida del dimecres va ser possible, canviant-la per una hora de bkool.
L'anterior per circumstàncies laborals tampoc va ser possible sortir entre setmana, i està clar que si només treballes el cap de setmana costa molt tenir bons resultats pel que fa a càrrega de treball.

Espero però que el que s'ha fet fins ara sigui suficient per tal de poder realitzar la cursa sense problemes, aviat ho sabrem, ja nomé queden 12 dies per començar.

Aquest és el gràfic del que he fet aquest mes de maig, tampoc està tant malament prenent en compte les dues darreres setmanes que han frenat força el ritme normal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada