diumenge, 23 de febrer del 2014

Bona setmana

Aquesta setmana he rodat força més dies que les anteriors, de fet les tres darreres setmanes havia sortit 3 dies cada una, i aquesta en total n’ha sortit 5.

El dilluns volta nocturna tranquil·la amb en Ricard per la Miquela, la volta dels 20km i +300 de desnivell que fem quan hi ha poca estona i es vol sortir. La vaig fer amb la Highball 1x10 i vaig tenir forces bones sensacions.

El dimecres també desprès de 3 setmanes de no anar-hi vaig poder anar a Bordils. Sortida amb en  Xavi i en Josep Maria que estrenava la Open. En Xavi ens va fer una volta entretinguda, corriols, pista, trams tècnics, trams a peu, trams per asfalt, en fi una mica de tot per anar agafant ritme i saber patir on faci falta. El ritme va ser prou bo, de fet jo no podia anar molt més ràpid, i estic força satisfet de haver pogut seguir el ritme que es va portar. Vaig repetir amb la Highball 1x10 i forca rígida, i val a dir que amb el plat de 32 en algun tram em vaig haver d’esforçar de valent. En total 35km i +1150 de desnivell.

Divendres nova nocturna amb en Ricard. Aquest cop amb la Tallboy per tal de que l’esquena reposes una mica de tanta rígida. Pujada a Sant Grau per les 3 fonts controlant pulsacions. Baixada per el camí normal de la banda de Sant Gregori, de fet feia anys que no el feia tot sencer. Una pedalada de recuperació amb 30km i +500 de desnivell.

Dissabte, aquest cop carretera era el que tocava. Volta rodadora fins a Caldes tornant per Vilobí cap a Mas Lluners on varem fer un bon esmorzar i uns bons riures, i d’allà cap a casa. Una volta de 70km i +600 de desnivell que tot i no ser res de l’altre mon em deixa amb les cames una mica cansades. Crec que tinc un problema de posició sobre la bici de carretera, no es normal les molèsties que tinc a les cames quan vaig amb aquesta bici, de ben segur la posició fa que treballi zones diferents que nomes em molesten si faig carretera.

El diumenge volíem anar al Sobirà i sta. Bàrbara, però al arribar a Anglès en Ricard ha proposat pujar al Puigd’Afrou. Hem seguit el que es veia al mapa del GPS, i si, hem fet el cim, però la pujada era d’aquelles que recordes be. De fet hi ha un tram de 1.8km amb una mitjana del 21% de desnivell i que té trams de fins el 42% que evidentment hem fet a peu. Si que hem fet trams pedalant de fins el 34%, però en alguns moments el seny s’ha imposat i hem decidit caminar una mica, ja que el que deixava veure el GPS en el mapa tenia la pinta de continuar massa estona molt dret.
El segment en qüestió

Una volta entretinguda, que caldrà completar pujant a Sant Gregori i continuar direcció al Coll algun altre dia. En total 51km i +873 de desnivell positiu, no molts de metres de desnivell, però han estat intensos.


 He acabat la setmana amb 205km i +3407 metres de desnivell, el que fa que sigui per molt poc la que més km he fet aquest any. No és però ja per força més la que més desnivell he fet, les voltes rodadores van en contra de xifres importants de desnivell.

2 comentaris:

  1. Beeee Ramon, anar sumat es important...et veic amb millors sensacions i empenta que quan preparavem la Transpyr, potser per tots aquells sentiments ofegats de les ultimes proves..
    i Tot em fa el nas que hauré d`esforçar de valent per seguir-te el ritme als entrenaments,
    OLE,OLE. que be en ho pasarem!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com dius el sumar és important, però el millor és tenir bones sensacions i passar-ho el més be possible mentre pedales amb els companys.

      Seguir-nos o no tant li fa, em quedo amb la teva última línia.

      Elimina