divendres, 13 de setembre del 2013

Euskadi Extrem Bus

El tema del transport ja està tancat, tenim un bus de 40 places a la nostra disposició per portar-nos a l’Euskadi Extem. Ahir vàrem ultimar els detalls i ja està tot tancat.

Un dels temes que volíem verificar era com entraven les bicis al maleter, i no hi ha problema. De fet les bicis entren senceres, però si es treu la roda del davant es poden posar molt millor, ja que entren pràcticament dretes al maleter.

També tenim tancat que el xofer estarà a la nostra disposició sempre que respectem les hores de descans que obliga la llei, però a priori no representa cap problema el fer-ho.

Així sortida cap a Vitòria el divendres al mati (ja confirmarem la hora) i retorn cap a Girona directes des de Beasain el diumenge.

Tenim lloc per portar tanta gent com volem, i fins i tot podem fer-hi entrar alguna bici més sense problemes , així que si trobéssim algú més que s’apuntés reduiríem una mica el cost del viatge. (Si algú vol venir que contacti)


Be nois, això ja s’acosta, aquest cap de setmana és el darrer per pedalar i descansar, desprès només ens quedarà pedalar i pedalar fins finalitzar l’Euskadi Extrem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada