dimarts, 24 de setembre del 2013

4 setmanes de pausa


Això és el que toca fer ara, de moment res de sortir a pedalar.

Finalment els resultats de la caiguda del dissabte no son els que varen indicar al hospital de Zumarraga. Ells varen dir-me que tenia dos dits de la ma esquerra trencats a la base articular de la falange proximal de la ma esquerra i que el tercer presentava a més una fractura al mig de la falange proximal. Com a tractament em varen embolicar quasi tot el braç i poc els dits i em van citar passats 15 dies al meu traumatòleg.
El fet és que em semblava força estranya la manera d’immobilitzar els dits i al ser la fractura quasi a l’articulació he volgut un segon diagnòstic.
Primera immobilització

Avui al anar al metge la cosa a canviat bastant. Mirant la mateixa RX m’ha dit que el que tinc es una fractura per arrencament dels tendons de la base de la falange proximal.
La diferencia és important, ja que en el cas de que els tendons no es soldin be perdre estabilitat lateral als dits afectats i que caldria una intervenció i cargolets per arreglar-ho. El metge encara no s’explica com pot ser que la immobilització que em van fer fos al revés del que calia, ja que la primera impedia que abaixés els dits i la segona (la que porto ara) impedeix que els pugi o mogui lateralment i a mes els aguanta junts tots dos.
Fèrula de termoplàstic

Normalment amb aquesta fèrula de termoplàstic el problema s’ha de solucionar sol, ja que encara soma temps de que el tendó es posi be ell sol.
De moment els que és cert és que des de que porto la fèrula nova els dits em fan molt menys mal, un bon presagi, oi?

He d’estar així QUATRE setmanes, llavors si tot està be una setmana amb una mini fèrula i ja estarà.
Al final espero que tot quedi en un no res, però sort de fer el pas de una segona opinió, que si no...
Caldrà treure la pols al BKOOL i qui sap si d¡aquí 2 o 3 setmanes podré fer alguna cosa amb la de carretera, ja ho aniré veient.

Espero que en breu tingui una estona per escriure la crònica de la Euskadi Extrem

1 comentari:

  1. Aquest blog comença a posar-se interesant......

    Ramon, mes de 2 i 3 vegades ens a passat a tots que radios, resonancies etc, que semblen tant evidents tinguin diagnosis tant diferents, per aixó aquest mon funciona aixi, segur que tu, ja has demanat una segona experiéncia per aixó..

    Anims.

    ResponElimina