dissabte, 25 d’octubre del 2014

Uff, que tinc un blog !!

Fa la tira que no escric rés al blog, i no és que no faci res, únicament un desequilibri en el temps del que disposo i a que el dedico.

Està clar que he abaixat el ritme de pedalar pel que fa a quantitat, a qualitat i en desnivell desprès de tornar de l’Alta Via, ja no hi ha objectiu esportiu i les vacances, la feina, la família també requereixen la seva dedicació si es vol que funcionin.

Nomes cal fer una ullada al gràfic d’evolució setmanal per veure quina ha estat l’evolució dels Km per setmana.
Tot i això pedalo, dos o tres cops per setmana que tampoc està malament, però no tinc uns bones sensacions, serà que em faig gran i que les tensions del dia a dia també les noto més, però el que compte es que surto i m’ho passo be quan ho faig.

La darrera sortida amb els companys fora del normal des de fa força temps ha estat la dels 5 cims de les Guilleries, una de les que varem fer per entrenar l’AVSR amb en Xavi, aquest cop més lenta i no acabada per la falta de ritme d’en Pepe que va fer que per horari ho deixéssim al tercer cim. Tot i això varen ser 57km i +1800 de desnivell que tampoc està malament.
Sta Bàrbara

St. Miquel de les Formigues

Bones vistes des de St Miquel

Esperant per reagrupar

Va nois que cal fer una sèrie al menys

Cal millorar les aportacions al blog, i buscar una motivació per sortir a pedalar amb mes ganes, tot i que avui ja ens canvien la hora i tindrem menys hores de llum per sortir.


Be mica en mica i anar fent.

2 comentaris:

  1. Lo millor de tot es passar-ho bé quan fas una sortida, ja sigui en companyia o sol, evidentment millor en companyia.
    El fer-se gran no és excusa, tots i passem per aquest tram.

    Buscar una motivació sembla que ens costa i molt, veurem si pel 2015 fem quelcom d'especial o bé seguim com sempre, si no, ja ho saps, sempre et queda un amic per fer una sortida llarga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per dir-ho, jo ja comptava amb tu. Ara ens falta trobar el lloc.

      Elimina