diumenge, 15 de maig del 2011

Preparant el terreny

Avui toca resum de la setmana, una setmana com moltes altres, aquesta però rodant quatre dies, que son els que miro de fer sempre que puc, però que no sempre son.

El dimecres sortida a Bordils, que ja vaig comentar la intervenció anterior, divendres nocturna, dissabte corriols amb l’Aleix, avui diumenge sortida matinal amb poc temps per temes de planing amb en Pepe i en Marcos.

Part del cap de setmana ha estat dedicat a fer un test de temps pel proper dissabte que vindran els companys de Terrassa. Cal portar el tema una mica planificat, mirar de fer una bona volta i que també es pugui gaudir d’un bon esmorzar. Evidentment no es parem a l’hora d’esmorzar, cal cremar el que s’ha menjat i finalitzar a una hora prudent/convenient per a tots.
Corriols envoltats de vegetació
Així que el divendres, com a nocturna, vàrem fer la primera part, fins a l’hora d’esmorzar. L’objectiu era saber a quina hora cal encarregar la taula per l’esmorzar per així no anar amb la llengua a fora per arribar a l’hora. Evidentment dependrà del ritme que ens imposem, però un ritme no molt alt permet arribar a lloc a una hora perfecte fent les parades de rigor per les fotos als cims i els reagrupaments.

El dissabte, amb l’Aleix vàrem fer la segona part. Aquesta part serà sense dubte interessant, un munt de corriols enllaçats uns amb els altres ens conduiran fins al final de ruta per un continu puja i baixa que es pot fer a un ritme molt fort o tranquil·lament per anar gaudint del recorregut. També és possible fer les pujades tranquil·lets i les baixades i planers a fons, tot dependrà de les forces que ens quedin.
Pujades no ciclables
La sortida dels dissabte amb l’Aleix em va be per que així el ritme és mes baix i em permet rodar fent recuperació activa, tot i que si segueix sortint aviat començarà a portar un bon ritme. El jovent té això, que amb menys esforç aconsegueixen bones fites, caldrà posar-l’hi difícil.

Avui la sortida ha estat mes matinera que de costum, jo no disposava de massa temps per anar en bici, així que hem començat a pedalar a les 7:30.
Ahir va ploure de valent, així que la ruta l’hem iniciat pensant en zones menys propenses a les acumulacions d’aigua i fang. El dia ha estat fantàstic, tant per la temperatura com per la claredat del mateix, amb un sol que lluïa en un cel ben clar.
La part final de la sortida ens ha portat a baixar per un corriol, i ja es sap, corriol estret a la primavera desprès de un dia de pluja és equivalent a remullada total. Hem arribat a baix ben xops, i llavors la zona baixa era força plena de fang i bases que ens han deixat suficientment bruts com per que quedés molt clar que hem sortit a pedalar per la muntanya.

El resum de la setmana queda en 144km, 3069 de desnivell acumulat a una mitjana de 15,1km/h. Vaig mantenint-me per sobre dels 100km en 7 dies, vaig acomplint objectius.

1 comentari:

  1. Renoi, quina planificació per dissabte.
    Ara si hi han pujades que no són ciclables, la cosa ja sembla una "encerrona", i es que per aquests corriolets de Girona tot pot ser.

    De totes maneres, com que tot ja sembla planificat, ara només faltarà posar horari i veure si aquest el podem cumplir.

    ResponElimina