dijous, 9 de setembre del 2010

Cracks-Crocs


Cracks-Crocs, aquesta es la fressa que feia la SL a la sortida d’ahir a la tarda, curiosament només la feia en utilitzar alguns dels pinyons i pedalar sobre la bici, ja que en buit la cosa anava bé. Aquest soroll va començar només al iniciar la sortida i va ser motiu de parar un parell de vegades a veure que passava, però ni en Xavi ni jo vàrem veure que era el que passava.

De fet només ho feia de la meitat de la pinyonera en avall, la resta perfecte. Al final vaig pensar que el problema venia dels trinquets, ja que la junta que encara no he substituït estava feta malbé i deixa entrar pols el que al final fa que els trinquets s’encallin.

Avui al desmuntar el cassette i el buje he vist que la cosa no venia per aquest motiu, o al menys sembla que tot funciona bé. El problema pot venir per que les tanques SMC resulta que es descollen de la part on tenen la palanca per tancar i al treure-la s’ha desmuntat, per tant imagino que devia treballar amb un parell de fils de rosca i prou, el que podia fer que es mogués una mica al pedalar. Res a veure aquestes tanques amb les KCNC que en comptes d’alumini son de titani, mes cares sens dubte, el doble de preu, però de moment el funcionament d’aquestes es perfecte, així que queda clar que val la pena invertir en bon material si es pot.
L’altre punt que he trobat es que el cassette estava fluix, no molt, però gairebé es podia fer girar la femella que tanca amb els dits i això podia fer que els pinyons que estan separats de l’aranya es moguessin, o fins i tot l’aranya.

Tot està munta de nou, demà sortiré a provar que tal va, espero que be. De totes maneres això ha servit per fer els passos necessaris per aconseguir el kit de juntes malmeses, soc així si funciona ho deixo estar!!

1 comentari:

  1. Bé, crec que el soroll que et feia ahir ja el tens sol·lucionat apretant el cassette, que les tanques MSC no funcionen com unes KCNC o unes TUNE això jo també ho afirmo i tal com bé dius el preu és el preu i, aquí és on es veu la qualitat del material.

    Jo les porto a la Titus i també tinc problemes.

    ResponElimina