diumenge, 13 d’abril del 2014

250.1

La Talboy, companya de ruta d'aquest matí
Una xifra és el títol de la meva entrada, fàcil d’entendre si s’ha llegit l’entrada anterior, i es que sense calcular-ho al final han sortit justos els 250km aquesta setmana i amb ells han estat +4614 de desnivell, una mica més de la meitat del desnivell per quilòmetre que toca a l’AVSR, ja que el rati seria correcte si em quedés amb 250 i +8500, però temps queda, cada cop menys però encara queda.

Segons el que tinc planificat encara 5-6 setmanes de seguir com fins ara, a poder ser seguir augmentat els quilòmetres, el desnivell i el ritme, però en cap cas res d’anar a fons, ja arribarà el moment, però ara encara no.
Avui ha estat el sisé dia consecutiu que he sortit a pedalar i no he tingut cap problema físic ni molèstia enlloc, una bona senyal per a mi, que el que més vull evitar es anar a una cursa de 8 etapes sabent que ja rodant normal al cap de uns dies tinc problemes de sobrecàrrega, lumbars o d’altres.

Aquest matí ha estat una sortida corriolera, per tant pocs km, poca velocitat i a canvi corriols divertits, pujades dures i un ritme trencat sempre.
Més complicat no és pot fer de travessar aquesta zona, o sí?
Avui érem en Ricard, en Marcos, en Pepe i jo i la volta ha estat fent corriols per la zona de la Miquela, és a dir al costat de casa però gaudint d’allò més dels corriols que tenim. 
En Ricard, tant ràpid que ni la imatge l'ha retingut.
En Pepe pateix més en aquest tipus de ruta que en les altres que fem on hi ha més pista, això ens fa anar més lents, però al final la feina queda.
Si és pot fer més difícil, mireu la seqüència...

Sembla una cabra

ai, ai, ai,...

salvat !!
Així que a la fi han estat 28,2km i +804 metres de desnivell tota la volta en pocs quilòmetre aprofitant al màxim la zona.
No es pot dir que no ho passem be, només cal mirar...
Satisfet per la setmana, que és la de més quilometratge del darrer any, i que ha de ser la de menys del que queda per fer. Anem fent camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada