divendres, 28 de desembre del 2012

Preparant nova etapa

Fa molts de dies que no escric res, de fet darrerament em costa trobar el moment de fer una entrada, ja que el temps disponible es poc i el destino a altres coses.

No per això deixen d'haver-hi projectes, al contrari, tot de novetats arribaran aviat. El primer de tot es que ja no tinc la Yeti ASR-SL, una cosa que gairebé tots ja sabeu, però que fa que ara mateix ja no em quedi cap 26" amb la que sortir que sigui competitiva, perquè tot i així a casa encara en queden dues, la meva primera BTT i la Cannondale F600 que va marcar la meva entrada real al mon de la BTT.

Ara està arribant material per poder anar cap a una nova manera de pedalar, o al menys per provar-ho, i es que si no es prova no es pot dir res. Es per això que tot avança cap a una nova direcció, que en tot cas, al menys per el moment, és un complement al que venim fent fins ara i no un canvi radical cap a un altre manera de fer les coses.

Fa uns minuts que he rebut un component que m'ha fet venir ganes de compartir amb vosaltres. Tornem uns anys enrere a finals del 2009 quan ens varem iniciar en el mon de les 29er amb una forca de carboni.
Ara torna una forca de carboni, això si, ara és tapered.



2 comentaris:

  1. Sembla que aquest any tothom s´ha portat bé, els REIS MAGS estan que se salen!!

    ResponElimina
  2. Oh, i espereu que encara han d'arribar, el dia que arribin ja serà l'ostia.
    Bona apariencia la forca de carbó amb direcció tapered, ara tocarà muntarla i on?, per que jo no veig a on?.

    ResponElimina