diumenge, 12 de febrer del 2012

Lluitant contra el fred


Dues 29er voltant per les nostres montanyes

Costa i molt fer quilòmetres aquests dies que fa tanta fred, de fet fa dues setmanes llargues que la fred apreta de valent i sortir a pedalar a qualsevol hora, fins i tot al mig dia requereix anar ben preparat per a la fred.
Fa dues setmanes que pedalem algún dia a temperatures de -7ºC
A Sant Grau amb una mica de neu

Les sortides dels darrers dies s’alternen entre bici de carretera, bkool i BTT. Miro en la mesura del que puc de fer sessions de poca intensitat a nivell cardíac, tot i que en el meu cas sempre el nivell de pulsacions és elevat si ho comparem amb la resta dels companys.

Sembla però que mica a mica a pulsacions més baixes desenvolupo més potència una dada que només puc controlar amb el bkool (la de la potència), les pulsacions si vaig una mica en compte es mantenen força be.

Excepció la del dimecres, on la sortida amb en Xavi va suposar un canvi important sobre la tònica dels altres dies. Tot i que el ritme no va ser especialment alt, el meu nivell de pulsacions pujava com una fletxa a la mínima insinuació de un esforç, però de la mateixa manera baixava 50 ppm en menys de un minut un fet que he de dir que és excepcional, ja que si be de normal recupero be mai a aquest ritme.

No sé ben be que vol dir això, però al menys les sensacions no varen ser dolentes en cap cas. Les darreres setmanes supero amb escreix els 150km pedalats, que està be, però queden molt i molt lluny dels mes de 800 que caldrà fer en el mateix període.
Sant Agustí de llor, corriols divertits per aquesta zona

Per acabar d¡adobar-ho aquestes setmanes la feina és intensa i ocupa més temps que el de costum el que fa que trobar una estona llarga per pedalar sigui complicat.

Avui però una pedalada de quatre hores ha compensat una mica el fet de que entre setmana les voltes fossin més curtes. Caldrà accelerar el ritme d’entrenament i fer cada cop més km i més desnivell per anar-me acostumant a una càrrega important de treball.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada