dilluns, 19 de juliol del 2010

El Balandrau en BTT

l'objectiu

Ja feia temps que en parlaven, en Ricard ens feia memòria sovint i finalment vàrem coordinar-nos per a fer una sortida de BTT de les que un recorda per mes d’un motiu.

Si be es cert que el nom ha anat canviant en funció de les inquietuds del moment, el darrer dia durant el sopar de preparació va quedar clar que el que volíem era pedalar, ni molt ni poc, de fet volíem passar el dia en un entorn biker i compartir-lo amb els nostres companys i amics. Això era el mes important, el recorregut, els quilòmetres i el desnivell passaven a esser secundaris, de fet era l’excusa per estar el dia plegats passant una bona estona.

Neu al juliol

La crònica com ja va passar als tracks del diable en Xavi l’ha feta molt be, per tant no te cap sentit que jo en faci un altre, sempre que vulgui la trobaré a

http://experiencienciesenmtb.blogspot.com/2010/07/llanars-balandrau-pardines-llanars.html

El que si faré es comentar algunes coses que vaig trobar interessants i/o curioses.

La primera es que en total he pujat tres vegades fins l’enllaç que permet anar a Ribes o pujar al coll dels tres pics, les dues anteriors, la primera en direcció a Ribes i la segona pujant fins al coll dels tres pics. He de dir que aquest cop m’ha costat menys que els anteriors i el que es segur es que la pujada es la mateixa, així que crec que el secret està en una millora paulatina de la forma física i en conèixer millor com afrontar pujades llargues, cosa que normalment no fem donat el terreny pel que rodem normalment no te pujades tant llargues.

El cim del Balandrau 2585m.

La segona es que de ben segur que val la pena l’esforç si en arribar al cim es pot gaudir d’una vista com la que varem tenir.

La tercera i la mes important es que en tot moment va regnar un ambient insuperable, una camaraderia i bon rotllo permanents ens varen acompanyar sempre, tot i que el guia es va entossudir en fer-nos pujar per algun lloc que deu nido.

En fi, aquí deixo el vídeo de la sortida, espero que us agradi !!!




2 comentaris:

  1. Ara ho veig clar que la qüestió TEMPS és important però cal dir que "mas vale tarde que nunca", la crónica te l'has estalviada, la propera la faràs tu i jo penjo l'enllaç, ara bé la feina de fer el video és molt important i les imatges gravades són les que es varen viure aquell dia, per tant feina ben repartida.

    La propera està a punt, de fet tu ja saps el que has de fer per tal de poder gaudir del paisatge de l'Alt Empordà i, d'aquesta manera els llaços seran més forts i es tornaran a reestablir.

    La següent a aquesta ja està feta i a punt, només calen ganes.

    Avui a les 6h un nuvol com de cendra cubria els Angels i part de ls nostres muntanyes, tot sembla ser que era una especie de boira grisa, al menys ja més tard s'havia esfumat, buf, menys mal.

    Ah, per cert, a Andorra no si pot anar-hi, les tentacions són molt, molt fortes.

    ResponElimina
  2. Ja he fet el que havia de fer, el telèfon no ha funcionat. Un correu s'ha enviat amb el missatge corresponent.

    Espero obtenir la resposta aviat i així coordinar el tema.

    Avancem.

    ResponElimina