divendres, 27 de juny del 2014

AVSR a la pàgina de Redbull

Avui he vist que a la pàgina oficial de Redbull a Itàlia han publicat un resum de l'Alta Via Stage Race, de ben segur un indicador de la duresa de la cursa.

Aquesta ha estat una experiència molt intensa per a mi, i obtenir el segon lloc i la victòria a la ultima de les 8 etapes una recompensa magnifica al esforç fet durant tots els dies. Ara al veure que es publica a la pàgina del Redbull encara té una mica més de valor, no era una apreciació meva, realment era una cursa molt dura.

Redbull.it --> Alta Via Stage Race

dimecres, 25 de juny del 2014

AVSR, Resultats

No he tingut temps encara de escriure rés que expliqui la nostra aventura per les terres italianes.

De fet he tingut poc temps fins i tot per assimilar el que hem aconseguit estant allà, pedalant en mig de muntanyes dures i abruptes amb baixades llargues i dures i pujades encara més exigents.

Moltes hores pedalant amb el meu company d'equip, moltes hores competint, ja que sí, hem estat competint a la Liguria. 
Cap etapa ha estat un passeig, mai el ritme ha estat d'anar rodant o de  conservar. Sempre el ritme màxim, a vegades més alt a vegades baix, però sempre el màxim.

Fruit d'això en surt la següent foto

La segona posició en un podi d'una cursa de 8 etapes, on la constància i l'esforç ens ha premés triomfar en una disciplina on mai ho havíem fet.

Segons a totes les etapes menys a la sisena que vàrem ser tercers i a la última que vàrem guanyar!!

Una gran satisfacció finalitzar la cursa sense cap incident important ni per part meva ni del meu company.
Gràcies Xavi per fer.me costat en aquesta aventura.


divendres, 13 de juny del 2014

AVSR dia 0

Ja som a Bolano, el lloc de sortida de la primera etapa que serà demà.

El campament està prou be, ja tenim dorsals i estem començant a fer coneixences amb altres bikers.

Dos bikers de Castelló també son aquí , hem sopat amb ells i amb uns dels nostres contrincants en la cursa per parelles que venen des de Dinamarca.

Sopar correcte i abundant, si sempre aixi anirem be.

Fa molta calor, demà segurament menys, espero que sigui així, avui hem arribat a 36.

Ara presentació de etapa de demà i a dormir.

dijous, 12 de juny del 2014

Avui és el D-1

Tot és a punt, la bossa (que és enorme) i la bike estan preparades. Jo també ho estic, o això penso.

Tret dels petits nervis que tinc des de l'inici de setmana tot està be. Aquest és el meu primer repte internacional en una cursa de llarga durada. Tot i que he pedalat a la Liguria durant la celebració de le 24h de Finale l'any 2009, rés te a veure amb el que vaig a fer-hi ara.

En unes hores, desprès de dinar ja emprenem camí cap a Itàlia, tot i que farem nit a França ja molt a prop de la frontera per demà fer el darrer acostament.

Demà serà el dia 0, un no comença però s'inicia tot. Ens recolliran a Airole (fi de cursa) per portar-nos en bus fins a Bolano que és el lloc de sortida el dissabte.
Presentació de cursa, organització, instal·lar-nos al campament i dormir per primer cop a la tenda que serà la nostra casa durant els 8 dies de cursa.

Be ja hi som, el dia de començar ja ha arribat. Cap a Itàlia!!

dilluns, 9 de juny del 2014

Rodant per rodar

Pujant la Miquela sobre de Bescano
Avui ja no cal córrer, només gaudir.

Amb la caloreta a sobre una sortida curta amb la 1x10 per mantenir les cames actives i prou.

diumenge, 1 de juny del 2014

Resum del mes de maig

Ja s'ha acabat el mes de maig, el darrer mes complert per poder preparar l'AVSR 2014, un més en el que havia de treballar el desnivell més alt possible per els km recorreguts per tal d'estar preparat per fer millor el que més em costa: les pujades.

Al final les dues darreres setmanes no han estat massa intenses pel que fa a bike, la darrera marcada per la pluja, que tarda rera tarda s'entestava en fer-me quedar a casa, i així ni la sortida del dimecres va ser possible, canviant-la per una hora de bkool.
L'anterior per circumstàncies laborals tampoc va ser possible sortir entre setmana, i està clar que si només treballes el cap de setmana costa molt tenir bons resultats pel que fa a càrrega de treball.

Espero però que el que s'ha fet fins ara sigui suficient per tal de poder realitzar la cursa sense problemes, aviat ho sabrem, ja nomé queden 12 dies per començar.

Aquest és el gràfic del que he fet aquest mes de maig, tampoc està tant malament prenent en compte les dues darreres setmanes que han frenat força el ritme normal.